Lisäykset kilpailukirjeeseen

Lisäykset kilpailukirjeeseen 22.7.2021


Sisätiloissa liikkuessa järjestäjä ohjeistaa käyttämään kasvomaskia (pl. ruokailun aikana). Järjestäjä ei varaa kasvomaskeja, joten ota omia mukaan. Huolehdi mahdollisuuksien mukaan myös turvaväleistä muutenkin kisakeskuksessa toimiessa.

Kilpa-Marskin palkintojen jako pyritään aloittamaan klo 16.30.

Kunto-Marskin arvontapalkintojen voittajajoukkueet (joukkuenumerot) ovat nähtävillä julisteella palkintopöydän läheisyydessä, kun kuntosarjalaiset saapuvat maaliin. Mikäli arpaonni on myötä, ota kilpailunumerosi kanssa yhteys kisatoimistossa olevaan toimitsijaan ja nouda palkinto palkintopöydältä.

Sääennusteet lupaavat kisapäivälle noin 20-22 astetta lämmintä. Varaudu kantamaan tarvitsemasi neste kisan ajan mukana. Järjestäjä varaa yhdelle rastille varavettä, erityisesti kilpasarjalle.

Kilpa-Marskilaisille jaetaan matkalla yhteensä 5 kpl A4 ja kunto-marskilaisille 3 kpl A4 karttoja. Varaudu tarpeesi mukaan näiden säänsuojaukseen.

Viestin liitteenä on GPS-laitteiden kotelointi- ja käynnistysohjeet, varmista hyvä pakkaus, laitteen käynnistäminen ja hyvä kiinnitys kantolaitteeseen ennen kilpailun lähtöä.


Ohjeet GPS-laitteen käyttöön